Over Kompels

In het hart van Limburg, onder de rook van oude mijnschachten, stond de wieg van ons: Gert en Henk Westerveld. Onze vader was vroeger een ‘kompel’, een mijnwerker, waardoor onze jeugd gevuld was met verhalen over de ondergrondse wereld. In de mijnen was vertrouwen en samenwerking van levensbelang, en natuurlijk leiderschap een noodzaak. Daar komt onze naam en inspiratie dan ook vandaan.

Iedereen kan een leider zijn

Onze trainingen laten je zien hoe je een goede leider wordt door gewoon jezelf te zijn. Je ontdekt je unieke eigenschappen en leert hoe je deze inzet om niet alleen jezelf te verbeteren, maar óók anderen te helpen. We geloven dat iedereen een leider is, op zijn eigen manier. We zijn door Gallup gecertificeerde CliftonStrengths-consultants en e2grow High Performance Team-coaches. Onze Strengths-based aanpak richt zich op de sterke punten van teams om samen geweldige resultaten te bereiken. We gebruiken een digitaal platform dat helpt om blijvende en meetbare verbeteringen te maken. Naast de serieuze resultaten die onze trainingen kunnen bereiken zijn onze trainingen positief en gezellig. Want dan bereiken we samen het meest.

De Kompels

We bieden al ruim tien jaar trainingen aan met Kompels. Ons doel? Mensen en teams sterker te maken door leiderschap en het ontwikkelenvan sterke punten. Graag stellen we onszelf aan je voor.

Gert Westerveld

Met een mix van grondige kennis, mijn positieve houding, ervaring binnen HR, verandermanagement en creatieve aanpak help ik individuen en organisaties een betere toekomst op te bouwen. Samen duiken we in de zoektocht naar het beste in mensen en teams, beginnend bij jouw eigen sterke kanten. Daar ligt immers jouw grootste kracht.

Henk Westerveld

Ik hou ervan om steeds nieuwe dingen te leren, lessen uit alles te halen en meer te ontdekken over leiderschap. Goede keuzes leiden tot goede acties, en die acties leiden tot succes. Daarom is het zo belangrijk om de juiste keuzes te maken. Ik gebruik mijn talenten en jarenlange ervaring in het onderwijs om jou vragen te stellen die je helpen zelf de beste beslissingen te nemen voor een topresultaat. Daarbij zet ik eerlijkheid en zorgvuldigheid voorop, boven mijn eigen belangen.

Waar wij goed in zijn

Teamontwikkeling

Bij ons draait alles om de kracht van samenwerken. Goed teamwork komt neer op een groep unieke, getalenteerde mensen die elkaar steunen en samen successen vieren, zowel alleen als in een team. We focussen op het waarderen van ieders unieke kant en het bouwen aan sterke banden, waardoor we samen beter werken en meer plezier hebben.

Leiderschap

Leiderschap is meer dan alleen aan het roer staan; het gaat om het leiden en motiveren van anderen om samen iets moois te bereiken. Goede leiders weten waar ze goed in zijn en zoeken samenwerking met mensen die hen aanvullen waar dat nodig is. Met onze Positive Performance-aanpak leer je hoe je beter kunt leiden, goede teams vormt en samen prestaties naar een hoger niveau tilt.

Organiseren

Mensen zijn op hun best als ze zelf gemotiveerd zijn. Daarom zorgen we ervoor dat alles wat we doen bij Kompels om mensen draait. We helpen organisaties om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en betere resultaten.

Individuele coaching

Wat zijn mijn talenten precies en hoe kan ik die inzetten in mijn rol? Wat zijn mijn belemmeringen en hoe zet ik mijn sterke punten daarvoor in? Hoe vergroot ik de impact op mijn rol en mijn werk? Hoe bereik ik mijn ambities? Waarom raak ik zo gefrustreerd in mijn werk? Met individuele coaching helpen wij mensen een antwoord te vinden op deze vragen. En leren we hen toe te werken naar hun doelen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op