TESTOMGEVING

Over kompels

Wij maken samenwerken mogelijk

Kompels: voortgekomen uit kameraardschap

De Kompels Gert en Henk Westerveld vormen de kern van Kompels. Wij zijn geboren in Limburg als zoons van een kompel (mijnwerker). Het verhaal van onze vader over de kameraadschap die mijnwerkers verbindt, hun sterke band en manier van samenwerken, is de inspiratie voor de naam Kompels. Het zijn juist deze elementen die wij iedere organisatie gunnen en waaraan we willen bijdragen.

Wij creëren een werkomgeving waarin mensen houden van wat ze doen en een extra stap willen doen om te groeien en hun organisatie op hoog niveau te laten functioneren.

We zijn door Gallup gecertificeerde CliftonStrengths consultants en e2grow High Performance Team coach. Met onze Strengths-based aanpak ondersteunen we teams om de collectieve sterke punten maximaal te benutten voor het behalen van het beste resultaat. Kompels helpt teams in het behalen van de beste performance met behulp van een digitaal platform om duurzame en meetbare impact te behalen.

Achiever

“What will happen when we think about what is right with people rather than fixating on what is wrong with them?”

Donald O. Clifton
CliftonStrengths

Waar wij goed in zijn

Teamontwikkeling

Een sterk team is een groep imperfecte maar getalenteerde mensen die gewaardeerd worden om hun sterke punten en elkaar nodig hebben om individueel en teamsucces te bereiken.

Leiderschap

Leiderschap doet ertoe. Het geeft richting en moet medewerkers motiveren en inspireren om samen de beste resultaten te behalen.

Organiseren

Mensen functioneren op hun best vanuit hun eigen motivatie. Dit is waarom de organisatiestructuur mensgericht moet zijn, precies wat ons proces van Positive Performance beoogt.

Individuele Coaching

Wat zijn mijn talenten precies en hoe kan ik die beter inzetten? Wat zijn mijn belemmeringen en hoe zet ik mijn sterke punten daarvoor in? Waarom raak ik zo gefrustreerd in mijn werk?

De Kompels

 • Gert Westerveld
  Gert Westerveld Aanpassingsvermogen | Positivisme | Zelfverzekerdheid | Toekomstgerichtheid | Input

  Het is mijn persoonlijke ambitie om mensen en organisaties te begeleiden naar een betere toekomst. Dit doe ik graag zowel vanuit theoretische onderbouwing als met mijn eigen positieve instelling en creativiteit.

  Laten we samen zoeken op zoek gaan en het beste in mensen en teams vinden. Startend met jouw eigen sterke punten. Dat is waar jouw invloed het grootst is.

 • Henk Westerveld
  Henk Westerveld Leergierigheid | Intellect | Toekomstgerichtheid | Strategisch | Ideeënvorming

  Altijd blijven leren, overal lessen uit trekken en voortdurend onderzoek naar leiderschap zijn belangrijke drijfveren. Beslissingen bepalen acties en acties bepalen de resultaten. De beste resultaten beginnen daarom met de beste beslissingen. Graag gebruik ik mijn sterke punten en stel ik je vragen waarbij jezelf tot de beste beslissingen kunt komen om een kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken. Objectiviteit en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijker dan mijn persoonlijke ego.

Anderen over ons

 • Twee krachtige groepsleiders, die de kracht in je wakker schudden en je bewust laten zijn, dat iedereen om je heen ook de kracht in zich heeft om onze wereld van de positieve kant te laten bekijken, waardoor we er allemaal beter van worden.

  John van Kempen Teamleider Twents Carmel College
 • Werken met de StrengthsFinder is de start van een proces waarmee ik als leidinggevende nu actief aan de slag kan. Na het werken met de Kompels raad ik iedere leidinggevende aan de talenten van alle medewerkers met StrengthsFinder in beeld te brengen, zodat hun kracht optimaal ingezet kan worden voor de teams en hun geluk.

  Meije Oppenhuizen Manager, BGHU Utrecht
 • Als schoolleider de kans gekregen om te werken en te praten over kwaliteiten en krachten van mezelf en de mensen om mij heen. Ontzettend waardevol om te merken dat ik via deze weg zowel persoonlijk als professioneel zoveel winst kan boeken.

  Erik Slot Teamleider Daaf Geluk, Haarlem
 • Soms weet je niet hoe je in je werk verder moet. Dan is het fijn als er iemand is die je begrijpt en weer op weg helpt. Iemand als Gert, die diep luistert en aanvoelt, goede vragen stelt, spiegelt en tegenspraak biedt. Die z'n rijke kennis, inzicht en ervaring met je deelt. Die je mede aan de hand van de StrengthsFinder op jou toegespitste oefeningen, handvatten en eyeopeners aanreikt. Zodat jij je sterker gaat voelen. Dieper verbonden met jezelf, je talenten en wat jij te geven hebt. Waardoor er óók weer iets van een richting, een weg zichtbaar wordt. En je weer vérder kan..

  Jolanda de Jong senior medewerker documentaire informatievoorziening, GBLT