Workshop 'Gewoonten van goed presterende teams'

Workshop

Deze boeiende workshop is ontworpen om een eerste start te maken met het opbouwen van krachtige gewoonten voor persoonlijke en professionele groei, met de nadruk op ‘richten van talenten’ en ‘wekelijks reflecteren’.

Het demonstreert het nut van deze vijf gewoontes en laat zien hoe de e2grow-app het opbouwen van gewoontes gemakkelijker en effectiever kan maken. Door inzichten te combineren met praktische oefeningen, wil de workshop het zelfbewustzijn en de productiviteit van deelnemers bevorderen, vooral degenen die onze app nog niet gebruiken.

Het is bij uitstek geschikt voor contexten waarin je werkt met een diverse groep individuen en ze motiveert om goed presterende gewoonten naar hun teams te brengen.

We adviseren het CliftonStrengths assessment voor deze workshop af te nemen.

Ontdek de Perfecte Leider voor Uw School!

Besturen die op het punt staan een nieuwe directeur aan te nemen, staan voor een cruciale beslissing. Maar waar begin je dan? Wij geloven dat de sleutel tot succes begint met een grondige analyse van jouw schoolorganisatie.

Bij Kompels begrijpen we dat elke school uniek is, met zijn eigen uitdagingen en kansen. Daarom bieden wij een uitgebreid begeleidingstraject aan voor besturen in het onderwijs. Onze aanpak begint met een diepgaande organisatiescan.

Een Heldere Blik op jouw Team en School

Door middel van ons digitaal betrokkenheidsonderzoek en team-interviews brengen we de huidige stand van het team scherp in kaart. Waar staat jouw team? Wat is de huidige staat van de school? In welke ontwikkelfase bevindt de school zich en welke leiderschapsstijl vraagt dit team op dit moment?

Op Maat Gemaakt Profiel voor de Perfecte Directeur

Het resultaat? Een helder beeld van de school, het team en de behoeften naar een nieuwe ontwikkelfase. Dit geeft de inzichten die nodig zijn om de vraag te beantwoorden: welke directeur past nu het beste bij deze school? Met ons begeleidingstraject is het profiel van de nieuwe directeur zo gemaakt.

Ervaring die telt

Bij Kompels hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van dergelijke trajecten. We hebben al meerdere scholen geholpen bij het vinden van de perfecte leider voor hun school. Laat ons jou helpen om de juiste keuze te maken voor de toekomst van jouw school.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte directeur voor jouw school!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op