Van team tot topklas

Een sterk onderwijsteam is de basis voor goed onderwijs. Wij werkten zelf jarenlang in het onderwijs en weten precies hoe we scholen kunnen helpen om een plek te creëren waar leraren zich geweldig voelen. Door het team te laten zien hoe waardevol hun sterke kanten zijn en de individuele teamleden elkaar daarin aan te laten vullen, groeit en bloeit élke school.

Teamontwikkeling

Ons programma van 16 weken helpt scholen om beter samen te werken en leiderschap te versterken. We mixen persoonlijke coaching met teambijeenkomsten en online activiteiten om communicatie te verbeteren, iedereen meer betrokken te maken en stress te verlagen. Met als doel: een schoolgemeenschap die zich gewaardeerd voelt en actief samenwerkt aan een gezamenlijke toekomstvisie. 

Natuurlijk leiderschap

Ons Natuurlijk Leiderschapsprogramma ontwikkelt een leiderschapsstijl op maat voor jouw school, gericht op sterke punten, effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving. Met onze PACT-aanpak en technologie voor voortgangsbewaking ondersteunen we datagedreven, blijvende veranderingen.

Gewoonten van goed presterende teams’

De workshop ‘Gewoonten van goed presterende teams’ focust op het ontwikkelen van sterke persoonlijke en professionele gewoonten via talentbenutting en reflectie, waarbij we gebruikmaken van de e2grow-app. Ideaal voor teams die streven naar meer zelfbewustzijn en productiviteit.

Individuele leiderschapscoaching

Ontdek en verbeter je leiderschapskwaliteiten met onze persoonlijke coaching, die je unieke talenten identificeert via het CliftonStrengths-assessment en leert deze authentiek in te zetten. In zes sessies verdiep je je in zelfkennis en de impact daarvan op je leiderschap, verrijkt met strategieën om je team effectief te motiveren.

Webinar

In een kwartier leer je waarom het belangrijk is om een authentieke leider te zijn in het onderwijs. Met heldere voorbeelden laten we het belang van echt leiderschap zien. Je krijgt een snelle introductie in de methoden van Kompels, om je te helpen groeien als leider.

Vul je email in en bekijk het webinar direct! 

Een school waar leraren en leerlingen schitteren

We helpen schoolleiders om een plek te creëren waar leraren graag samenwerken, zich gewaardeerd voelen en samen het beste onderwijs geven. Onze programma’s helpen elke leraar om te schitteren door hun unieke talenten in te zetten. Het mooiste resultaat? Een school waar iedereen – van leraren tot leerlingen – zich thuis voelt en kan groeien. Wij gebruiken onze ervaring binnen het onderwijs om scholen te helpen een fijne plek te zijn voor iedereen. Met Kompels maak je van jouw school ook zo’n plek waar positiviteit en groei hand in hand gaan.

Benieuwd hoe Kompels de samenwerking binnen jouw team naar een hoger plan kan tillen?

Waarom kiezen voor talentmanagement van Kompels

> We leren schoolleiders hoe ze een omgeving bouwen waar leraren zich gewaardeerd voelen en in harmonie samenwerken.

> Door te investeren in een inspirerende werkplek, voelen leraren zich gesteund en kunnen ze beter onderwijs bieden

> We helpen leidinggevenden om echte ‘Kompels’ te worden: leiders die relaties bouwen en eenheid en vertrouwen bevorderen.

> Via het CliftonStrengths-assessment leren deelnemers hun unieke talenten kennen, wat zorgt voor meer begrip en samenwerking binnen teams. 

> Schoolleiders ervaren een meer verbonden, vertrouwde en inspirerende werkomgeving, zowel voor zichzelf als voor hun teams.

> Er ontstaat een cultuur waar elke leraar zich gewaardeerd, gehoord en gezien voelt. Dit versterkt het gevoel van samenhorigheid en vertrouwen.

Brochures

Download nu vrijblijvend de brochure.

Vul je email in, en download de gratis brochure.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op