Waarom Natuurlijk Leiderschap?

Ons Natuurlijk Leiderschap-programma, is grondig getest, wetenschappelijk onderbouwd en we produceren daarmee meetbare impact.

Strategisch

Ons leiderschapsprogramma is uniek en strategisch in verschillende opzichten. Het begint met individuele sterke punten, het opbouwen van een leiderschapsidentiteit die aansluit bij de doelen van je school. We leggen de nadruk op gesprekken, coachingsvaardigheden en gewoontevorming voor blijvende resultaten, waardoor een cultuur van groei ontstaat. Onze aanpak zorgt voor meetbare impact door het gebruik van technologie, waardoor datagedreven besluitvorming mogelijk wordt.

Door ons te concentreren op individuele sterke punten en coachingsvaardigheden te ontwikkelen, creëert ons programma leidinggevenden die reageren op veranderingen in de werkomgeving. Dit helpt om de langetermijndoelen van jouw organisatie te ondersteunen. Het leiderschapsprogramma van Kompels is ontworpen om een cultuur van groei, betrokkenheid, vertrouwen en psychologische veiligheid te creëren, waardoor het een unieke en strategische investering is voor elke organisatie.

Praktisch

Dit leiderschapsprogramma onderscheidt zich door zijn praktische aanpak en biedt managers en leiders de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te zijn. Het benadrukt de ontwikkeling van coachingsvaardigheden, waardoor managers gerichte ondersteuning kunnen bieden aan individuele teamleden en prestaties kunnen stimuleren. Het programma richt zich ook op het belang van conversatie als een belangrijk leiderschapsinstrument en biedt praktische begeleiding bij effectieve communicatie. In ons programma is technologie naadloos geïntegreerd om meetbare resultaten te waarborgen en datagestuurde beslissingen mogelijk te maken. Maar daar houdt het niet op. We gaan verder dan alleen het meten van vooruitgang. We richten ons op het cultiveren van duurzame gewoonten die leiden tot voortdurende groei en ontwikkeling. Door de psychologie van verandering te begrijpen, begeleiden we individuen bij het vormen van gewoonten die niet alleen standhouden, maar gedijen in de loop van de tijd. Met onze programma’s streven we ernaar om een blijvende impact te creëren, waarbij technologie en psychologie samenkomen om een pad te banen naar voortdurend succes.

Ons leiderschapsprogramma is ontworpen om praktische vaardigheden en hulpmiddelen te bieden die managers onmiddellijk kunnen toepassen om een positieve impact te hebben op hun teams en de organisatie.

Duurzaam

Met onze PACT-benadering* van gedragsverandering keren we ons af van eenmalige betrokkenheid waarvan de voordelen snel vervagen. We richten ons op gedragsverandering, in plaats van theorieën en “aha” -effecten aan te bieden die meestal geen blijvende impact hebben. Dit leiderschapsprogramma is duurzaam omdat het is gebouwd op de basis van het bewust ontwikkelen van een cultuur van groei. Het legt een sterke nadruk op het opbouwen van coachingsvaardigheden bij leidinggevenden, wat voortdurend leren en ontwikkelen onder teamleden ondersteunt. Onze programma’s reiken verder dan enkel leiderschapstrainingen; ze vormen een reis naar blijvende transformatie. Door de kracht van gewoontevorming te onthullen, empoweren we individuen om duurzame gewoonten te smeden die niet alleen persoonlijke, maar ook organisatorische groei bevorderen. Ontdek hoe deze fundamentele principes niet alleen levens veranderen, maar ook de koers van bedrijven transformeren, waarbij elke gewoonte een stap is naar een toekomst vol succes.

 

*P=peer support, A=automated nudges, C=coach support, T=team leider support

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op