Wij zijn specialist in het verbeteren van prestaties op de werkvloer

Mensen laten doen waar ze goed in zijn. Mogen wij jou helpen bij sterker leiderschap, minder ziekteverzuim, hoger werkplezier?

Natuurlijk Leiderschap

Ons natuurlijk leiderschapsprogramma is ontworpen omdat leiderschap niet alleen een rol is, maar een ware kunstvorm. In dit leiderschapsprogramma gaan we verder dan standaardpraktijken. Het creƫert op maat gemaakte leiderschapsstijlen die naadloos aansluiten bij de essentie van jouw organisatie. We geloven in de kracht van individuele sterke punten, waarbij effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving de bouwstenen vormen van ons programma.

High Performing Teamontwikkeling (HPT)

Gun jouw team en jezelf een ontwikkeltraject waarin iedereen een transformatie in het team ervaart. Ontgrendel de kracht van samenwerking en versterk leiderschap voor verbeterde prestaties. Onze aanpak omvat persoonlijke coaching, teambijeenkomsten en online activiteiten om betrokkenheid te vergroten, communicatie te verbeteren en werkstress te verminderen. Het resultaat? Een cultuur van waardering, samenwerking en gedeelde successen.

Individuele Leiderschap coaching

Ontdek en verbeter je ware leiderschapspotentieel met onze individuele leiderschap coaching! Bij Kompels geloven we in het ontketenen van de unieke leiderschapstalenten in elk individu. Met onze op maat gemaakte individuele leiderschaps-coaching helpen we je om je natuurlijke talenten en sterke punten te identificeren, te omarmen en te benutten om een authentieke leider te worden. Met behulp van het CliftonStrengths assessment verdiep jij je in zelfkennis en de impact daarvan op je leiderschap, verrijkt met strategieƫn om je team effectief te motiveren.

Workshop 'Gewoonten van goed presterende teams'

Leer effectieve gewoonten op te bouwen voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling, met focus op talentgericht leiderschap en reflectie.

De workshop belicht vijf krachtige gewoonten en toont hoe onze ondersteunende e2grow-app dit proces vergemakkelijkt en versterkt. Door inzichten te combineren met praktische oefeningen, stimuleert de workshop zelfbewustzijn en productiviteit, vooral voor deelnemers die onze app nog niet kennen. Ideaal voor omgevingen met diverse teams, motiveert deze workshop individuen om hoogwaardige gewoonten te integreren en te delen met hun teams

Webinar

In een kwartier leer je waarom het belangrijk is om een authentieke leider te zijn in het onderwijs. Met heldere voorbeelden laten we het belang van echt leiderschap zien. Je krijgt een snelle introductie in de methoden van Kompels, om je te helpen groeien als leider.

07/05/24

Vul je email in, en ontvang de webinar in je mail.

Waar wij goed in zijn

Wij zijn specialist in het verbeteren van prestaties op de werkvloer

Welkom bij Kompels, waar we geloven in het ontketenen van de volledige potentie van individuen en organisaties. Met onze op maat gemaakte programma’s en diepgaande expertise helpen we leiders en teams om hun natuurlijke kracht te ontdekken, te omarmen en te benutten. Of het nu gaat om het versterken van leiderschap, het verbeteren van teamdynamiek of het bevorderen van een cultuur van groei en samenwerking, wij staan klaar om jou te begeleiden op je reis naar succes. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol inspiratie, empowerment en prestaties. Ontdek vandaag nog wat Kompels voor jou kan betekenen!

Brochures

Download nu vrijblijvend de brochure.

Vul je email in, en download de gratis brochure.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op