TESTOMGEVING

CliftonStrengths

Voorheen StrengthsFinder (Gallup)

CliftonStrengths, voorheen bekend als StrengthsFinder, is een online assessment van Gallup. Het ontwikkel assessment identificeert jouw unieke talenten (34 talenthema’s) die je helpen dagelijks succesvol te zijn.

Jouw unieke profiel geeft een eigen volgordelijkheid in de 34 talenthema’s die verklaart hoe je van nature denkt, voelt en gedraagt. De inzichten vanuit jouw unieke profiel helpen je in een positief ontwikkeltraject om sterke punten te ontwikkelen. Uiteindelijk zijn het jouw sterke punten die je in staat stellen om op uitmuntende wijze je eigen doelen, de teamdoelen en de organisatiedoelen te bereiken.

Kompels helpt al meer dan zes jaar, meer dan duizend individuen in meer dan 50 organisaties in onderwijs, overheid en bedrijfsleven de ontwikkeling te vinden vanuit de CliftonStrengths. Wij helpen heel graag ook jouw medewerkers, teams en leidinggevenden om hun Strengths te ontdekken (name it), te verbinden aan te realiseren doelen (claim it) en daadwerkelijk succesvol daartoe in te zetten (aim it).

Meer weten?

Wij nodigen je uit voor een inspirerende kennismaking.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek!    Ja, ik ontvang graag de Kompels nieuwsbrief