TESTOMGEVING

High performance development

Creëer een sterk team door goed leiderschap

‘In the knowledge economy, management must maximize the use of each worker’s focus and effort, because time is the capacity constraint’ Peter Drucker

Vanuit onze visie hebben de managers als belangrijkste taak het engagement van hun team en de teamactiviteiten te monitoren, te beïnvloeden en te inspireren. De 12 elementen zijn een instrument om engagement te meten, daarna te interveniëren en uiteindelijk high engagement te sturen richting high performance; wij noemen het daarom high performance development.

Als manager is het jouw taak om strategieën te bedenken en oplossingen aan te dragen om je medewerkers en team te ondersteunen om te leren, groeien, ontwikkelen en succes te behalen. Onze aanpak van High performance development werkt omdat het effectief verwachtingen schept. Wanneer managers verwachtingen op de juiste manier kunnen vaststellen – verwachtingen die duidelijk, samenwerkend en afgestemd zijn – creëren ze vertrouwde relaties met hun medewerkers en stemmen ze op de juiste manier af op hun rollen.

Kompels helpt managers en organisaties te motiveren, sturen en bouwen

Kompels helpt managers en organisaties om vanuit de eigen unieke talenten de ideale managementstijl te ontdekken en deze te richten op het motiveren, sturen en bouwen aan relaties op de werkvloer. Effectieve managers hebben net als hun medewerkers unieke talenten die ze kunnen ontwikkelen tot sterke punten. We zien in ons werk dat de verschillende managers op een heel verschillende wijze hun rol vervullen. Iedere manager zou een eigen stijl en aanpak moeten ontwikkelen waarbij de eigen sterke punten leidend zijn. Welke stijl de manager ook het beste past, iedere manager zal een gezamenlijk raamwerk moeten gebruiken om inzichten te verkrijgen die hun effectiviteit vergroten. Wij helpen jou en je managers een filosofie te ontwikkelen, een systeem en processen te creëren die deze filosofie ondersteunen en hun leiderschap te individualiseren wat flexibiliteit, autonomie en betrokkenheid vergroot.

Meer weten?

Wij nodigen je uit voor een inspirerende kennismaking.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek!    Ja, ik ontvang graag de Kompels nieuwsbrief