TESTOMGEVING

Talent management

Meer successen in de organisatie, wanneer medewerkers doen wat het dichtst bij hun talent ligt

Wanneer werkgevers het werkgeluk van hun werknemers verhogen, zal dit zich uiten in de resultaten van de organisatie. Onderzoek toont aan dat leer- en innovatievermogen en het behalen van resultaten in belangrijke mate drijft op werkgeluk. Alleen hoe kun je het werkgeluk van je werknemers nu vergroten?

Wij werken vanuit ons Engagement programma aan de ambitie voor betrokken werknemers met werkgeluk en welbevinden als uitkomst. Dit begint allemaal bij het ontdekken van ieders talent. Wanneer je doet waar je goed in bent, zul je meer energie hebben in je werk en meer successen behalen.

5 Redenen: Waarom talent management van Kompels?

 • Wanneer mensen hun sterke punten kennen en inzetten zijn ze 7% productiever in hun functie
 • Werkgeluk zorgt voor meer betrokkenheid en bevlogenheid in het werk
 • Medewerkers die weten waar hun sterke punten liggen hebben meer successen in hun functie
 • Organisaties die werken aan het werkgeluk van werknemers zijn 21% productiever
 • Binnen een organisatie waar de medewerkersbetrokkenheid hoog is, is er 31% minder verzuim

Talent management volgens Kompels

Werken vanuit je talent. Dat is het doel van Kompels. Mensen die de kans krijgen om te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden zijn meer betrokken en leveren betere prestaties. Allereerst horen mensen te weten waar ze goed in zijn en wat ze uniek maakt.
CliftonStrengths© helpt je jouw talenten te ontdekken om erachter te komen waar je van nature goed in bent en waar je energie ligt. CliftonStrenghts is een assessment met 34 talent thema’s die de unieke talenten identificeert van jouw medewerkers. De inzichten in het persoonlijke talent profiel van jouw medewerkers kan jou als manager helpen om de organisatieprestaties te verbeteren.

Het talent management programma van Kompels

Het ontdekken van de talenten van je medewerkers en het leidinggeven op deze talenten zijn twee verschillende dingen. Daarom bestaat ons talent management programma uit twee trajecten.

1

Talent activatie medewerkers

Wij starten de gesprekken met alle medewerkers. We helpen mensen hun talenten te (her)kennen en te waarderen. Deze gesprekken kenmerken zich door hun positivisme, waardering en energie.

Na de individuele gesprekken weten de medewerkers hun eigen toegevoegde waarde. Daarnaast erkennen en waarderen ze de talenten van de ander om de teamprestaties te verbeteren.

2

Talent management voor leidinggevenden en managers

Managers en leidinggevenden volgen een eigen traject, toegespitst op het begrijpen van de behoeftes van hun medewerkers en het verfijnen en aanpassen van hun eigen leiderschapsstijl.

De CliftonStrengths bieden een kijk- en spreekwijzer om op positieve wijze elkaar aan te spreken op talent, de ontwikkeling in sterke punten en de beste manier om topprestaties te bereiken. We helpen leidinggevenden en teams met tools en gesprekstechnieken. Simpel, sterk en doeltreffend.

kompels-henk-gert

Wat kun je na het volgen van ons Talent management programma?

 • Ontdekken wat de talenten zijn binnen jouw organisatie en deze ten volle benutten
 • Vorm geven aan talentmanagement binnen de organisatie
 • Bestaande talenten van medewerkers activeren
 • Effectieve gesprekken voeren met je medewerkers die zorgen voor inspiratie en betrokkenheid
 • Een werkomgeving creëren, waarin de werkplezier en werkgeluk constante is

Meer weten?

Wij nodigen je uit voor een inspirerende kennismaking.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek!  Ja, ik ontvang graag de Kompels nieuwsbrief