Wij zijn specialist in het verbeteren van prestaties op de werkvloer

Mensen laten doen waar ze goed in zijn. Mogen wij jou helpen bij sterker leiderschap, minder ziekteverzuim, hoger werkplezier?

Programma's

Workshop 'Gewoonten van goed presterende teams'

Leer effectieve gewoonten op te bouwen voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling, met focus op talentgericht leiderschap en reflectie.

De workshop belicht vijf krachtige gewoonten en toont hoe onze ondersteunende e2grow-app dit proces vergemakkelijkt en versterkt. Door inzichten te combineren met praktische oefeningen, stimuleert de workshop zelfbewustzijn en productiviteit, vooral voor deelnemers die onze app nog niet kennen. Ideaal voor omgevingen met diverse teams, motiveert deze workshop individuen om hoogwaardige gewoonten te integreren en te delen met hun teams.

Natuurlijk Leiderschap

Ons natuurlijk leiderschapsprogramma is ontworpen omdat leiderschap niet alleen een rol is, maar een ware kunstvorm. In dit leiderschapsprogramma gaan we verder dan standaardpraktijken. Het creëert op maat gemaakte leiderschapsstijlen die naadloos aansluiten bij de essentie van jouw organisatie. We geloven in de kracht van individuele sterke punten, waarbij effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving de bouwstenen vormen van ons programma.

High Performing Teamontwikkeling (HPT)

Gun jouw team en jezelf een ontwikkeltraject waarin iedereen een transformatie in het team ervaart. Ontgrendel de kracht van samenwerking en versterk leiderschap voor verbeterde prestaties. Onze aanpak omvat persoonlijke coaching, teambijeenkomsten en online activiteiten om betrokkenheid te vergroten, communicatie te verbeteren en werkstress te verminderen. Het resultaat? Een cultuur van waardering, samenwerking en gedeelde successen.

Individuele Leiderschap coaching

Ontdek en verbeter je ware leiderschapspotentieel met onze individuele leiderschap coaching! Bij Kompels geloven we in het ontketenen van de unieke leiderschapstalenten in elk individu. Met onze op maat gemaakte individuele leiderschaps-coaching helpen we je om je natuurlijke talenten en sterke punten te identificeren, te omarmen en te benutten om een authentieke leider te worden. Met behulp van het CliftonStrengths assessment verdiep jij je in zelfkennis en de impact daarvan op je leiderschap, verrijkt met strategieën om je team effectief te motiveren.

Waar wij goed in zijn

Wij zijn specialist in het verbeteren van prestaties op de werkvloer

Welkom bij Kompels, waar we geloven in het ontketenen van de volledige potentie van individuen en organisaties. Met onze op maat gemaakte programma’s en diepgaande expertise helpen we leiders en teams om hun natuurlijke kracht te ontdekken, te omarmen en te benutten. Of het nu gaat om het versterken van leiderschap, het verbeteren van teamdynamiek of het bevorderen van een cultuur van groei en samenwerking, wij staan klaar om jou te begeleiden op je reis naar succes. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol inspiratie, empowerment en prestaties. Ontdek vandaag nog wat Kompels voor jou kan betekenen!

Waar Wij Goed In Zijn

> We leren schoolleiders hoe ze een omgeving bouwen waar leraren zich gewaardeerd voelen en in harmonie samenwerken.

> Door te investeren in een inspirerende werkplek, voelen leraren zich gesteund en kunnen ze beter onderwijs bieden

> We helpen leidinggevenden om echte ‘Kompels’ te worden: leiders die relaties bouwen en eenheid en vertrouwen bevorderen.

Wat vinden anderen

Bekijk onze blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze weekenlijkse nieuwsbrief, over alles van onze laatste projecten en updates.

Neem contact op